Toplumsal Katkı Alt Komisyonu Toplantı Gerçekleştirdi

Toplumsal Katkı Alt Komisyonu daha önce gerçekleştirmiş olduğu toplantılar neticesinde belirlediği eylem planı çerçevesinde konulan hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının değerlendirmesini yapmak ve yeni hedefler belirlemek amacıyla Doç. Dr. Fatih Topaloğlu başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Bu bağlamda kurumumuz genelinde toplumsal katkı performansını izlemek ve değerlendirmek amacıyla fakültemizin dış paydaşlarına, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine yönelik anketlerin düzenlenmesi kararı alındı. Buna ek olarak, yapılacak yeni etkinlikler için öğrenci kulüpleriyle fikir alışverişinde bulunulması ve yönlendirilmesi amacıyla kulüpler ile bir toplantının düzenlenmesi kararlaştırıldı. Anketlerin düzenlenmesi, paydaşlarla görüşülmesi ve faaliyet raporlarının hazırlanması gibi pek çok hususun istişare edildiği toplantı görev dağılımının yapılması ile son buldu.