Fakültemizin 9. Dönem Mezuniyet Töreni Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Fakültemizin 9. dönem mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Trabzon İl Müftüsü Selami AYDIN, Aydın İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Akçaabat, Maçka, Çarşıbaşı, Şalpazarı İlçe müftüleri, fakülte hocalarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Laçın GULİYEV’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Kur’an tilavetinin sona ermesiyle birlikte fakültemiz mezuniyet komitesinin hazırlamış olduğu fakülte tanıtım videosu izlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, İl Müftüsü Selami AYDIN ve Aydın İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ’in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaket takdiminde bulunuldu. Fakülte birincimiz Saliha BAYTAR’ın konuşmasının sonrasında ise video sunumları gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerimize belge takdimi ile son bulan törenin akabinde ise rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU ve misafirlerimiz, fakültemiz hocalarının ve öğrencilerinin hazırladığı hat ve ebru sergisini gezdi.