İlahiyat Öğrencileri Kongresi Ankara'da Toplandı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ev sahipliğinde 3-4 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen "İlahiyat Öğrencileri Kongresi: Sorunlar ve Çözüm Önerileri" adlı öğrenci kongresi Türkiye'nin dört bir yanından fakülte temsilcilerinin katılımıyla eğitim, dijitalleşme, dini yorum ve farklılaşmalar, iletişim, istihdam ve kültürel etkileşim gibi konularda çalıştaylar düzenledi.

Düzenlenen programda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Beştepe Millet Camii ziyaret edildi.

Ziyarette Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Sayın Doç. Dr. Hasan DOĞAN tarafından kabul edilen heyete kendileri tarafından söyleşide bulunuldu. Yaklaşık beş saate varan söyleşide soru-cevap, devlet yönetimi, idari meseleler, ilahiyat fakültelerinin önemi ve değeri üzerinde duruldu.

Fakültemizi temsilen orada bulunan kıymetli öğrencimiz Melih AYDIN'ı tebrik ediyor, kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.