Fakültemizde Komisyon Birim Sorumluları ve Kalite Alt Komisyon Başkanlarıyla Toplantı Gerçekleştirildi.

Fakültemizdeki eğitim-öğretim programı, bilimsel-kültürel faaliyetler ve kalite süreçlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi adına Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Osman TAŞKIN ve Dr. Öğr. Üyesi Zahir ASLAN’ın başkanlığında fakültemiz komisyon birim sorumluları ve kalite alt komisyon başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.
  Ana konusu, komisyon ve birimlerin görev tanımı, sorumlulukları ve faaliyet planları olan toplantıda, katılımcılar bilgi alışverişinde bulunmanın yanısıra komisyonlardan talep, beklenti ve önerilerini paylaştılar.
   Amacı fakültemizin akademik ve idari yapısını güçlendirmek ve kalite standartlarını yükseltmek olan toplantının, katılımcıların sağladığı bilgi ve önerilerle fakültemizin daha da ileriye gitmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.
    Fakültemizde gerçekleşen bu önemli toplantıya katılan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.