Tanıtım ve Kariyer Günleri Fuarı'nda Fakültemizin Tanıtımı Gerçekleştirildi

Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliğine İlahiyat Fakültesi olarak katılım gösterdik. Üniversitemizin 8 fakülte, 6 meslek yüksekokulu, 2 meslek yüksekokulu ve 1 konservatuar ile katılım sağladığı Trabzon Hilton Otel’de düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Fuarda kurulan meslek bölüm tanıtım atölyelerinde 30’ar dakikalık eşzamanlı oturumlar gerçekleştirildi. Öğrenci ve ziyaretçiler Trabzon Üniversitesi’nin her yönüyle tercih edilme noktasında sunduğu avantajları bizzat bölüm hocalarından dinleme ve öğrenme fırsatı buldular. Bu doğrultuda fakültemiz öğretim elemanlarından  Arş. Gör. Ramazan Aslan ve Arş. Gör. Muhammet Ali Tuzlu tarafından görseller eşliğinde fakültemizin vizyonu, misyonu, tarihçesi, imkanları, eğitim ve araştırma alanları ve sosyal alanları hakkında bilgiler aktarıldı.