Fakültemizden “Trabzon’daki Mesleki Eğitim" Çalıştayına Destek

Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesinde düzenlenen çalıştaya Üniversitemiz paydaş kurum olarak katkıda bulundu. Trabzon'da mesleki ve teknik eğitimin kalitesini daha da arttırmak için çözüm önerileri geliştirmek amacıyla düzenlenen çalıştaya Fakültemizi temsilen Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Semra Çinemre katıldı.

Çalıştayda öğretmenler, akademisyenler, okul aile birliği üyeleri, çeşitli sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları gibi altmışın üzerinde temsilci görüş ve önerilerini sunarak sürece katkıda bulundu.