2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kalite Komisyon Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Kalite Komisyonu 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon üyelerinin katıldığı toplantıda Kalite süreçlerinden sorumlu dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Osman TAŞKIN Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun kalite değerlendirme süreçleri ve Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) yazımına dair bilgilendirmede bulundu. Fakültemizde sürdürülen uygulamara dair yapılan genel bir değerlendirmenin ardından yürürlükte olan faaliyetlerdeki kalitenin artması ve standartlaşmanın sağlanması hususunda neler yapılabileceği konusunda istişare yapıldı. Toplantı 2024 yılı boyunca tüm Kalite Komisyonu üyeleri arasında ve buna ek olarak alt komisyonlar arasında yapılması planlanan toplantı tarihlerinin belirlenmesi ile tamamlandı.