Fakülte Sekreterimiz Hasan Ali CİRİT Emekli Oldu

22 Mart 2012 tarihinden itibaren önce KTÜ daha sonrada Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Fakülte Sekreteri olarak çalışan Hasan Ali CİRİT 3 Mayıs 2023 tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştır.

Kuruluşundan bu yana   fakültemizin sekreteri olarak fakültemizin kuruluşu ve gelişimi için yaptığı özverili katkı ve çalışmalar, bunun yanında, görevini deruhte etmede gösterdiği itina, dikkat, liyakat ve sergilediği temsiliyet, görev süresi boyunca gösterdiği bütün bu samimi çabalar, katkılar ve başarılar, fakültemizin tarihinde ve kurumsal hafızasında hakettiği kalıcı yerini alacaktır.

Bütün bu gayretleri, emekleri ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisine gönülden şükranlarımızı iletiyoruz.