Fakültemiz “Geleceğe Nefes” Fidan Dikimi Programında

Trabzon Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde “11 Milyon Ağaç Bugün Fidan, Yarın Nefes” projesi kapsamında 12 bin fidan dikimi gerçekleştirildi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu başta olmak üzere birçok mülkî amir ve eğitim camiasının her kesiminin katıldığı program ilgi ile takip edildi. Programın açılış konuşması, bu tarihî organizasyona ev sahipliği yapan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu tarafından yapıldı. Program protokol konuşmaları, katılımcıların fidan dikimlerini gerçekleştirmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu. İlâhiyat fakültesi olarak öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte bu güzel etkinliğe katılarak, kampüsümüzde “dikili bir fidana” sahip olmanın heyecanını yaşadık.