Fakültemiz 4. Dönem Mezunlarını Vermenin Coşku ve Heyecanını Yaşıyor.

2011-2012 akademik yılında eğitim-öğretime başlayan Fakültemiz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında dördüncü dönem mezunlarını vermenin coşku ve heyecanını yaşıyor.

12 Haziran 2019 tarihinde, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Fakülte öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri ile misafirler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mezun olacak öğrencilerimiz adına mezuniyet komisyonu temsilcilerinden Tuba KARADENİZ'in ve Fakülte tahsilini üstün başarı ve gayretleri neticesinde birincilik derecesiyle tamamlayan öğrencimiz Emine Esra Nur KOÇ'un konuşmalarının ardından, öğrencilerimizin hazırladıkları video görüntüleri ile program devam etti. İl Müftüsü Osman AYDIN’ın konuşmasının ardından Fakülte adına Üniversitemiz Rektörü ve Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, dördüncü dönem mezunlarını veriyor olmanın mutluluk ve heyecanını yansıtan bir konuşma yaptı. Programa musiki dinletisi ile devam edildi. Ardından Fakülte hocalarımızın mezun öğrencilerimize hitap ettikleri video görüntüleri ekrana geldi. İlk üç dereceye giren öğrencilerimize ödül takdimi ile devam eden program, öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi câmiası olarak biz de, bu genç meslektaşlarımızı ve ailelerini tebrik ediyor; kendilerine sağlık, mutluluk ve başarı dolu yarınlar diliyoruz