İslami İlimler İhtisas Programı Tanıtım Toplantısı

Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ensar Vakfı Trabzon Şubesi tarafından çağımızın ihtiyacı olan donanıma sahip ilim adamları yetiştirmek maksadıyla, ilahiyat alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapan yetenekli öğrencilerin eğitim ve araştırmalarını başarı ile yürütmelerini sağlayıcı her türlü hizmet ve desteği sunmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen İslâmî İlimler İhtisas Programı 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TRÜ İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantıda TRÜ İslam İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve İslami İlimler İhtisas Programı Koordinatörü Doç. Dr. Şenol SAYLAN tarafından programın amacı, içeriği, uygulama esasları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği toplantı soru- cevap kısmından sonra sona erdi.