Konferans: ''Bir Müslüman Evrime ve Sosyal Darwinizme Nasıl Bakmalı?''

İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ensar Vakfı ve Bilgi ve Değerler Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen ''Bir Müslüman Evrime ve Sosyal Darwinizme Nasıl Bakmalı?'' konulu konferans Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Atila DOĞAN'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Soru-cevap bölümünün ardından Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU konuşmacıya hediye takdiminde bulundu.

Konferans sonrasında ise ''Okur-Yazar Buluşmaları'' programı kapsamında Prof. Dr. Atila Doğan'ın ''Bir Müslüman Evrime ve Sosyal Darwinizme Nasıl Bakmalı'' isimli kitabı üzerine söyleşi ve imza programı gerçekleştirildi.

Konuşmacı Prof. Dr. Atila DOĞAN'a ve değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.