Konferans: "İslami İlimlerde Arapça'nın Yeri ve Önemi"

Fakültemizde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Arap Dili Çalışmaları ve Arapça Münazara Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hamdi Arslan tarafından "İslami İlimlerde Arapça'nın Yeri ve Önemi" başlıklı konferans düzenlenmiştir. Özellikle Arapça hazırlık sınıfı öğrencilerimizin yoğun olarak iştirak ettiği konferansta ilahiyat öğrencisinin Arapça çalışmalarında takip etmesi gereken usul ve yöntemlere dair çeşitli konular ele alınmıştır. Konferans, dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Erol'un kendisine hediye takdimi ve teşekkürüyle sona ermiştir.

Fakültemize teşrif eden Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Arap Dili Çalışmaları ve Arapça Münazara Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hamdi Arslan'a teşekkür ederiz.