Din Öğretimi Materyalleri Sergisi

Fakültemiz üçüncü sınıf öğrencilerinin  Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersinde 2021 - 2022 Bahar Dönemi boyunca hazırladıkları çalışmaları sundukları Din Öğretimi Materyalleri Sergimiz, 31/05/2022 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla ÇİMER’in açılış konuşmasıyla başladı.

Fakülte hocalarımızın da teveccühte bulunduğu sergimize fakültemizde okuyan öğrencilerimizin katılımının yanında Bedri Rahmi Eyüboğlu Ortaokulu ve Mahmut Celalettin ÖKTEN Proje İmam-Hatip Lisesi öğrencileri de katılım gösterdi.  Yoğun etkileşim ve paylaşımın olduğu sergimiz herkes tarafından ilgiyle karşılandı.

Fiziki olarak gerçekleştirdiğimiz sergimizin yanında dönem içerisinde WEB 2.0 araçlarıyla geliştirdiğimiz materyalleri de sanal bir sergide sergiledik. Aşağıdaki linkten sergimizi gezebilirsiniz. (Not: Artsteps uygulaması üzerinden sergiyi daha rahat gezebilirsiniz)

İlgili Resimler