Hitabet ve Mesleki Uygulama İş Birliği" Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Trabzon İl Müftülüğü ile fakültemiz arasında "Hitabet ve Mesleki Uygulama İş Birliği" protokolü düzenlendi.  Protokol ile lisans programlarında okutulan Hitabet ve Mesleki Uygulama dersinin uygulama kısmı, il müftülüğüne bağlı Cami ve Kur'an Kurslarında Cami görevlilier ve Kur'an Kursu öğreticilerinin rehberliğinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, 14 haftalık eğitim süresinin 6 haftalık süre zarfında Cami ve Kur'an Kurslarına dörder, beşer kişilik gruplar halinde gönderilecekler. 1 Nisan tarihinde düzenlenen tanıtım toplantısında il müftü yardımcıları Hadi Keskin ve Ayşe Yılmaz; fakültemiz dekan yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Osman Taşkın, Ortahisar ilçe müftüsü Selami Bağcı, Kur'an Kursu öğreticiler, İmam Hatipler ve öğrenciler katıldı.