Trabzon İl Müftülüğü ile Eğitim-Öğretim İş Birliği Protokolü İmzalandı

Fakültemiz ile Trabzon İl Müftülüğü arasında Eğitim-Öğretim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Trabzon Valiliğinde, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın ve İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Osman Taşkın katıldı.

Protokol kapsamında yürütülecek faaliyetlerle ilgili bilgi edinen Vali Ustaoğlu, öğrenciler ve İl Müftülüğü çatısı altındaki kurumlar için söz konusu çalışmanın önemli olduğunu vurguladı. Tören, Vali Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu ve Müftü Aydın’ın protokolü imzalamasıyla son buldu.

İmza altına alınan protokol ile fakültemizin müfredatında yer alan Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi kapsamında öğrencilerin Trabzon İl Müftülüğü’ne bağlı camiler ile Kur’ân kurslarında uygulama yapabilmeleri ve fakültemiz ile Trabzon İl Müftülüğü arasındaki akademik bağın güçlendirilmesi amaçlanıyor.