Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Kursu Başlıyor

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen  “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi” kursu 27 Nisan 2024 Cumartesi günü başlıyor.

Kurs 27 Nisan- 09 Haziran 2024 tarihleri arasında haftasonu24 Haziran- 09 Ağustos 2024 tarihleri arasında haftaiçi olmak üzere toplam 14 hafta sürecektir.

Program 380 saatlik bir program olup günde 4 Blok (8 saat) olarak planlanan dersler TRÜ İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır.

Derslere devam zorunludur. Kursa düzenli devam etmeyenler kurs sonu katılım belgesini alamayacaklardır.

Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrenciler "Edevlet Üzerinden Kayıt" videosundaki şekilde listede isimlerinin yanında bulunan kurs numarasına kayıtlarını kendileri yapacaklardır. Listede adı bulunmayanların kayıtları geçersizdir.

Kursa başvuran ve başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ

E-Devlet üzerinden kayıt videosu için TIKLAYINIZ