DERS KAYIT BİLGİLENDİRME

Ders yazılımları için Öğrenci Bilgi Sistemi 12 Şubat 2024 Pazartesi saat 09.00'da açılacak olup, 16 Şubat 2024  Cuma saat 23.59'da kapatılacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde Önlisans, Lisans ve Lisansüstü programlarına kayıtlı bütün öğrencilerimiz (1,2,3 ve 4.sınıf) ders yazılımlarından  kendileri sorumludur. Öğrenci Bilgi Sisteminde, ders yazılımlarını 12-16 Şubat 2024  tarihleri arasında kendileri yapacaktır.

Öğrencinin bir yarıyılda alabileceği haftalık ders yükü 40 saatten çok olamaz.

Lisans Programlarında okuyan 2. Sınıf öğrencilerimiz; toplam dört dönemin GANO'su 1.80'nin altında ise 3.sınıftan ders seçimi yapamaz.

Önlisans ve Lisans öğrencilerimiz üst sınıfdan ders alamazlar. Öncelikle ilk yarıyıldan başlamak üzere başarısız olunan dersleri ve hiç almadığı derslere  öncelikle kayıtlanmalıdırlar. Daha sonra bulunduğu dönemdeki derslere kayıtlanmalıdır.

Ders kaydı yapıldıktan sonra aldığınız dersleri otomasyondan ilk hafta kontrol ediniz, eksiklik olması durumunda ders ekle bırak işlemlerini sistem üzerinden danışmanınızla yapınız.

Ders Kayıt Bilgilendirme için TIKLAYINIZ

Müfredatınız ve döneminizde almanız gereken derslerin listesini görebilmek için TIKLAYINIZ