Ders Ekle-Bırak Süreci Hakkında Önemli Duyuru

Değerli öğrencilerimiz 2021-2022 Güz Akademik Dönemi ders kayıtları tamamlanmıştır. Ders kayıtlarıyla ilgili sorunu olan öğrencilerimizin linkte yer alan dilekçeyi 27 Eylül Pazartesi saat 13:00'e kadar doldurup ilahiyatbolumu@trabzon.edu.tr adresine yollamaları gerekmektedir.

Not-1: Lütfen dilekçeyi bilgisayar veya elle doldurunuz. Telefondan doldurulan dilekçelerde yazım hataları ve anlatım bozuklukları oluşmaktadır.

Not-2: Bilgi işlem daire başkanlığı dersi çakışan öğrencilerin listesini yolladığında, sisteminizde bulunan çakışan derslerin tamamı silinecektir. Çakışmalarda alttaki dersler bırakılacaktır. Bu sebeple ekle bırak sürecinde ders kayıtlarınızı kontrol ediniz.

Ders ekleme-bırakma formu için TIKLAYINIZ

Seçmeli Derslerde (Değişiklik Yapmak İsteyen Öğrenciler İçin) Boş Kontenjanlar İçin TIKLAYINIZ