2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Ders Kayıtları Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrencilerimiz;
 Üniversitemiz Akademik Takviminde, Önlisans-Lisans-Lisansüstü programlara kayıtlı öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Derse Yazılımları  15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacağı  öğrencilerimize duyurulmuştu.  Ancak üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka servislerinde yaşanan teknik sorunlardan dolayı öğrencilerimiz harç ödemelerinde sorunlar yaşamıştır. Öğrencilerimizin mağduriyetlerinin  giderilmesi için elektronik ortamda ders yazılımları 22 Şubat Pazartesi günü  00:01-23:59 saatleri arasında tekrar e-kampus öğrenci bilgi sisteminde öğrencilerimize açılacaktır. Normal öğrenim sürelerinde eğitimini tamamlayamayan , ikinci öğretim, tezsiz yüksek lisans programlara kayıtlı öğrencilerimiz,  öğrenci numarası ile kurumsal tahsilat yöntemiyle Vakıfbank ATM'lerinden 22 Şubat Pazartesi günü belirtilen saatler arasında harç ve katkı payları ödemelerini yapabilirler.

Sağlık ve başarılar dileriz.