HAZIRLIK SINIFI BAHAR DÖNEMİ MUAFİYET SINAVI UYGULAMA ESASLARI

- 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Sınıfı Arapça Muafiyet Sınavı 17 Şubat 2021 Çarşamba günü online ortamda gerçekleştirilecektir.
- Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrencilerimizden sınava girmek isteyenlerin Eders2 sistemindeki kayıtlı hesaplarında bulunan “Hazırlık Sınıfı Seminer Salonu” ders platformunda mevcut “Hazırlık Sınıfı Bahar Dönemi Muafiyet Sınavı” uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir.
- Öğrencilerimiz listedeki saat dilimlerine göre ve sırayla sınava alınacaklardır. Öğrenciler kendilerine ait saat diliminden 15 dakika önce sisteme giriş yapmalıdırlar. Sıralarını lobide bekleyecek öğrenciler komisyon tarafından sınava alınacaklardır.
- Sınava girecek öğrencilerimizin harici kulaklık, mikrofon ve web kameralarının olması ve sınava başlarken kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu hususlardaki eksiklerin neden olacağı olumsuzluklardan öğrencinin kendisi sorumludur.
- Başarılar dileriz.

Hazırlık Sınıfı Koordinatörlüğü