Yarıyıl İçi Çalışma Esasları

Sevgili Öğrenciler

Trabzon Üniversitesi’nin 06.11.2020 tarihinde aldığı senato kararlarına göre pandemi dolayısı ile 2020-2021 eğitim öğretim yılı Güz dönemine has olmak üzere vize sınavı yapılmayacak olup bunun yerine yarıyıl içi çalışması yapılacaktır. Yarıyıl içi çalışmasının yıl sonu başarı notuna katkısı %25; yarıyıl sonu (final) sınavının katkısı ise %75'tir. Final sınavının nasıl yapılacağı pandemi sürecinin seyrine göre daha sonra belirlenecektir. Yarıyıl içi çalışması ise ekteki planlamaya göre yapılacaktır. Detaylar derslerin hocaları tarafından e-ders üzerinden paylaşılacaktır. Başarı notları mutlak not sistemine göre değerlendirilecektir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I ile Türk Dili I dersi için sadece yarıyı sonu (final) sınavı yapılacak olup sınavın şekli test olacaktır.

Sağlıklı günler dileriz.

DEKANLIK