Harç Ödemeleri Hakkında Bilgilendirme

Tezsiz Yüksek Lisansa 2020-2021 Güz döneminde ilk defa kayıt yapacak olan öğrencilerimiz ve   2020-2021 Güz Dönemi öncesi borcu olan hale hazırda kayıtlı olan öğrencilerimiz ise, ödemelerini TR 88 000 1500 15800 730 776 3891 IBAN NUMARALI  VAKIFBANKA YATIRACAK OLUP AÇIKLAMA KISMINA DA ADI-SOYADI, T.C KİMLİK NUMARASI EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI VE DÖNEMİ, OKUDUĞU BÖLÜMÜ YAZDIRMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA DEKONTLAR SİSTEME İŞLENMEK ÜZERE TRABZON ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA ELDEN YA DA oidb@trabzon.edu.tr adresine okunur olacak şekilde e posta yoluyla gönderilebilecektir.

Halihazırda kayıtlı olan öğrenciler ise VAKIFBANK BANKOMAT VE VAKIFBANK ŞUBELERİNDEN KURUMSAL TAHSİLAT YÖNTEMİYLE ÖĞRENCİ NUMARALARINI GİREREK ÖDEME YAPABİLECEKLERDİR.