Diploma Tercihleri

Mezuniyet belgeleri ile diplomanızın kayıtlı tarihlerinizde bağlı bulunduğunuz Karadeniz Teknik Üniversitesi adıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından verilmesini veya Trabzon Üniversitesi tarafından verilmesi tercihinizi, Üniversitemiz İnternet Ana Sayfasında Formlar sekmesinde bulunan matbu dilekçe veya diploma tercihinizi belirten bir dilekçe ve kimlik belgenizi ( Öğrenci veya Kimlik Kartı, vb ) Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) bulunan belge talepleri menüsünden yükleyerek en geç 25 Haziran 2020 tarihine kadar diploma tercihinizi oluşturmanız gerekmektedir.

Daha önce diploma tercihi için fakültemize dilekçe, elektronik posta ya da faks ile müracaat eden son sınıf öğrencilerinin de aynı zamanda öğrenci bilgi sistemi üzerinden 25.06.2020 tarihine kadar  başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.