Yarıyıl İçi Çalışma Notuna Esas Olacak Planlamalar

Üniversitemiz Senatosunca, bu dönem ara sınav yerine, ara sınav puanını belirlemeye esas olmak üzere yarıyıl içi çalışması yaptırılması kararlaştırılmıştır.
Ayrıca "2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla" yarıyıl içi çalışma notunun yılsonu başarı notuna katkısı %25; yarıyıl sonu (final) sınavının katkısı ise %75 olacak şekilde düzenlenmiştir.
Yarıyıl sonu (final) sınavlarının takvimi, Ülkemizde Koronavirüs (COVID-I9) küresel salgının seyrine göre ilgili kurumların alacakları kararlara göre Üniversitemizin ilgili kurulIarı tarafından daha sonra belirlenecektir.
Üniversitemiz ön lisans ve lisans öğretim programlarında yer alan ve uzaktan öğretim ile yürütülen Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Türk Dili II dersleri için bu dönemde ara sınav yapılmayacak, sadece yarıyıl sonu (final) sınavı yapılacaktır. Yarıyıl sonu sınavı notunun yılsonu başarı notuna katkısı %l00 olacaktır.
Bu kapsamda yarıyıl içi çalışma notuna esas olacak planlamalar öğretim elemanları tarafından ilgili kurullara sunulmuş ve bu kurullarda kabul edilmiştir. Buna göre yarıyıl içi notları (vize notu yerine geçecek)  her ders için ekte sunulan tablodaki bilgilere göre dersin hocası tarafından verilecektir. Bu düzenlemeler hazırlık sınıfı öğrencilerini de kapsamaktadır.

Birinci Öğretim Yarıyıl İçi Çalışma Notuna Esas Olacak Planlamalar için TIKLAYINIZ

İkinci Öğretim Yarıyıl İçi Çalışma Notuna Esas Olacak Planlamalar için TIKLAYINIZ

Sadece Yarıyıl sonu (Final) Sınavı Yapılacak Dersler Listesi için TIKLAYINIZ