Uzem Senkron (Canlı) Dersler Başlıyor

Değerli Öğrencilerimiz,

30.03.2020 tarihinden itibaren senkron(canlı) derslere başlanacaktır. Canlı dersler her 1 saatlik ders için 25dk ile sınırlıdır (örn 2 ders saati / bir blok için  50dk ya kadar yapılabilir). Canlı ders sınıflarınız derslerinize tanımlanmıştır.

* Canlı ders ilgili dersin Haftalık Ders Programındaki ders saatinde yapılacaktır.
* Öğretim elemanlarının canlı ders yapması zorunlu değildir.
* Canlı derse ögrencilerin girmesi kesinlikle zorunlu değildir. Daha sonra ders kayıtlarını izleyebilirler.
* Asenkron derslerin yapılması zorunludur. Asenkron derslerle ilgili süreç(kaynak ve etkinlik yükleme) aynen devam edecektir. Canlı ders yapılması asenkron dersler için gerekenleri değiştirmemiştir.

Ayrıca, Canlı derslere giriş ve sistemin kullanımına ilişkin videolu anlatımlar ve pdf dökümanları online.trabzon.edu.tr adresinde mevcuttur.

#evdekalin