İslâmî İlimler İhtisas Programı Başvuruları Başladı

Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ensar Vakfı Trabzon Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen İslâmî İlimler İhtisas Programı; çağımızın ihtiyacı olan donanıma sahip ilim adamları yetiştirmek maksadıyla, ilahiyat alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapan yetenekli öğrencilerin eğitim ve araştırmalarını başarı ile yürütmelerini sağlayıcı her türlü hizmet ve desteği sunmayı amaçlamaktadır.

Dört yıllık programı başarıyla tamamlayanlara Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sertifika verilecektir.

Başvuru şartı, TRÜ İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfını tamamlayan ve önümüzdeki eğitim öğretim döneminde 1. Sınıfta eğitime başlayacak olan Birinci Öğretim Programı öğrencisi olmaktır.

Ayrıntılı bilgi İçin TIKLAYINIZ