Diploma Tercihi

Trabzon Üniversitesi 18 Mayıs 2018 tarihinde kurulduğundan dolayı; bu tarihten sonra fakültemize gerek yeni kayıt, dikey geçiş, yatay geçiş, lisans tamamlama gerekse de kurum içinde 2. Öğretimden 1. Öğretime ya da 1. Öğretimden 2. Öğretime geçiş yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerimiz diplomalarını Trabzon Üniversitesi olarak alacaklardır.

18 Mayıs 2018 tarihinden önce fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerin diplomalarını Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden alma hakları bulunmaktadır.

Bu nedenle diplomasını Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden almak isteyen (KTÜ girişli) öğrencilerin, ekteki Diploma Talep Dilekçelerini 09.06.2023 tarihine kadar ilahiyatbolumu@trabzon.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ek için TIKLAYINIZ