Bahar Dönemi Ders Programı (UZAKTAN EĞİTİM)

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle YÖK ve Trabzon Üniversitesi Senatosunun aldığı kararlar doğrultusunda tüm dersler online olarak EDERS2 platformu üzerinden yürütülecektir. Nisan ayında YÖK ve üniversite senatoları uzaktan eğitim veya yüz yüze eğitime dönüş için yeniden karar verecektir.  Sınavların durumu ile ilgili yine ilerleyen tarihlerde karar verilecektir.

Ders Başlangıç Saatleri ders programında yazmaktadır. Aşağıdaki tabloda blokların başlangıç saatleri verilmektedir. Ara saatlerde de ders başlangıcı olabileceği için ders programından detaylı saatlere bakılmalıdır.

I. Öğretim

2. Öğretim

1. Blok

08: 30

1. Blok

2. Blok

10: 30

2. Blok

(Ramazan Ayında 20:00)

3. Blok

13: 00

3. Blok

(Ramazan Ayında 22:00)

4. Blok

15: 00

4. sınıfların Hitabet ve Mesleki Uygulama dersinde yüz yüze eğitime dönülene kadar Diyanet’e bağlı kurumlara öğrenci gönderilmeyecektir.

4. sınıfların Ebru dersi uygulama olduğu için kapatılmıştır. Öğrenciler talepleri doğrultusundaki derslere aktarılmıştır.

4. sınıfların Öğretmenlik Uygulaması II dersinin uygulama kısmı yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Öğretmenlik Uygulaması ile ilgili ayrıca bir duyuru yapılacaktır.

Öğrenciler için Uzaktan Eğitim Sistem Tanıtımı için TIKLAYINIZ

E-Ders Platformu ile ilgili ayrıntılı bilgiler için TIKLAYINIZ