Trabzon Anadolu İHL'den Fakültemize Ziyaret

Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hamit CEBECİ liderliğindeki öğrenci grubu, fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Fakültemiz Arş. Gör. Ramazan ASLAN ve Fakülte Sekreterimiz Bayram KURT, konuklara fakültenin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ziyaretçiler, fakültemizin akademik olanakları ve programları hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldular. Öğrenciler, fakültemizin dinamik atmosferini ve çeşitli akademik etkinliklerini yakından gözlemleme şansını elde ettiler.

Ziyaret sonunda, Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, fakülte çalışanlarına teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tür etkileşimlerin, öğrencilerin üniversite hayatına dair daha net bir bakış açısı kazanmalarına katkı sağladığı belirtildi.