Hazırlık Sınıfı Bilgilendirme Toplantısı ve Açılış Konferansı

Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfı Koordinatörlüğü, fakültemize bu sene kayıt yaptıran ve Hazırlık Sınıfında okuyan öğrencilere yönelik Hazırlık Sınıfı Bilgilendirme Toplantısı ve Açılış Konferansı düzenledi.

Kuran tilavetiyle başlayan program,TRÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selim Demirci'nin selamlama konuşması, 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi Hazırlık Sınıfı birincisi İlknur SARI'nın Arapça teşekkür konuşması,geçen eğitim öğretim döneminde dereceye giren ilk beş öğrenciye hediyeleri takdimi ve Hazırlık Sınıfı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇİL'in Hazırlık Sınıfına dair yönerge, dersler, sınavlar vb hakkında bilgi vermesi ile devam etti.

Son olarak Öğretim Görevlisi Murat Arif GÜNEY tarafından  verilen “Arapça Öğrenimi: Niçin ve Nasıl? ” konulu konferansı  ile program sona erdi.